7 C
Kumanovo
Sunday, October 21, 2018
Home Blog Page 20

Hixhame per sinozit! Eshte shume efektive per sinozitin

Hixhame per sinozit! Pacienti i cili ka bere hixhamen ne kete pike ka qene i semure me sinozit. Pas berjes se kesaj terapie eshte liruar...

Sëmundjet që shërohen nëpërmjet hixhames janë

Sëmundjet dhe gjendjet e ndryshme që shërohen nëpërmjet hixhames janë: Dimbjet e kokës, migrena, depresioni, stresi, pagjumësia, dhimbjet raumatike me origjina të ndryshme si:...

Ke ujë zemzem me vete? Atëherë pi sa të kesh! – Është i bekuar,...

Ke ujë zemzem me vete? Atëherë pi sa të kesh! – Është i bekuar, të ushqen dhe është shërim për sëmundjen. Është transmetuar nga Ebu...

A do të lexoj lutjet e shërimit (rukje) ashtu siç na i lexonte Pejgamberi,...

Enesi, radiallahu anhu, i thotë Thabitit, rahimehullah: a do të lexoj lutjet e shërimit (rukje) ashtu siç na i lexonte Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve...

Vëndo dorën në vendin ku të dhemb dhe thuaj

Uthman ibën As eth-Thekafiu iu ankua Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, për dhimbjen që kishte në trup që nga dita që jam bërë musliman. Pejgamberi,...

Jeta nuk është libër, e as nuk është studim, jeta është praktikë

Jeta nuk është libër, e as nuk është studim, jeta është praktikë. Gjithçka është ndryshe në mes asaj që ti e mendon për jetën,...

Ekzistojnë dhjetë dobi nga pastrimi i dhëmbëve me misvak

Imam Buhariu ka treguar se i Dërguari i All-llahut , Sal All-llahu Alejhi Ue Selem, kishte zakon që për çdo mëngjes t’i fërkonte dhëmbët...

Sherim me Kuran,mjalte,vaj ulliri dhe uje zem zemi

Një metodë e shkëlqyer ,për t’i bërë rukje (lexim Kurani) vetës,ndikimi i së cilës do të jetë më efektiv (me ndihmën e Allahut) sesa...

Ke provim apo pune stresuese thuaje kete dua…!?

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!? Lutja e Musait alejhi selam drejtuar All-llahut subhanehu ue TeAela ; Sure Ta ‘ha ajete 25 deri...

Nga kanaçet te protezat, jeta e re e të miturës Maya (Foto)

Kanë prekur botën imazhet e të miturës nga Siria, e cila ecte me ndihmën e dy protezave në kampin e refugjatëve në Idlib....