Category: fara e zeze

Top 10 Guidat dhe si ndikon fara e zeze per dobesim

Fara e zeze per dobesim është një farë që vjen nga bari i një bime të njohur si nigella sativa. E njohur për përmbajtjen e saj të pasur me proteina, fibrat ushqimore, vitaminat dhe minerale, fara e zezë ka fituar një vëmendje të madhe si një mjet natyral për dobësimin. Përveç se stimulon metabolizmin dhe […]

× Porosit këtu vajin?