Home Këshilla Vërtet beson se vetvetiu u krijua kaq i mistershëm, i ndërlikuar dhe...

Vërtet beson se vetvetiu u krijua kaq i mistershëm, i ndërlikuar dhe ti të jesh me fat që tia njohësh këtë zotësi të pameritë?

0 views
0
SHARE

Ai është vetë një mrekulli. Brenda vetes ruan fije dhe zona derisa në të gjitha prej tyre neuroshkencëtarët ende kanë ndruajtje të depërtojnë dhe mungesë njohje. Ai monitoron të gjitha sjelljet dhe veprimet, mendimet, ndjesitë. Përgjegjës gjigand, i mahnitshëm, i fuqishëm. Vërtet beson se vetvetiu u krijua kaq i mistershëm, i ndërlikuar dhe ti të jesh me fat që tia njohësh këtë zotësi të pameritë?  Agron Islami

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here