Home Këshilla Vendose dorën në vendin e dhimbjes dhe thuaj:3 herë Bismil-lah dhe 7...

Vendose dorën në vendin e dhimbjes dhe thuaj:3 herë Bismil-lah dhe 7 herë këtë lutje

0 views
0
SHARE

Muslimi shënon në Sahihun e tij që Othman b. Ebu el-As u ankua Pejgamberit s.a.v.s. në dhembje në trup dhe ai i tha që ta vejë dorën në vendin e dhimbjes dhe të thotë 3 herë Bismil-lah dhe 7 herë këtë lutje:
“Eudhu bil-lahi ve kudretihi min sherr-rri ma exhidu ve uhadhir”
“Në All-llahun dhe Fuqinë e Tij kërkoj mbrojtje nga ajo që lëngojë”
(fq. 376)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here