Home Këshilla Vëndo dorën në vendin ku të dhemb dhe thuaj

Vëndo dorën në vendin ku të dhemb dhe thuaj

0 views
0
SHARE

Uthman ibën As eth-Thekafiu iu ankua Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, për dhimbjen që kishte në trup që nga dita që jam bërë musliman.
Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, i tha:
“Vëndo dorën në vendin ku të dhemb dhe thuaj: tre herë bismilah, pastaj shtatë herë thuaj:
Eudhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhadhiru- kërkoj strehim te Allahu dhe Fuqia e Tij nga e keqja që e ndjej dhe ruhem prej saj”.
Muslimi dhe të tjerët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here