Home Këshilla Uji i zemzemit eshte i bereqetshem dhe behet shkak qe bereqeti me...

Uji i zemzemit eshte i bereqetshem dhe behet shkak qe bereqeti me u shtu ne jeten tuaj

0 views
0
SHARE

Uji i zemzemit:
Ky burim i dalë nga brendësia e shkretëtirës, nga një tokë e thatë e cila nuk kishte asnjë lloj uji, e as ndonjë mal me burime afër. Asnjëherë nuk është ndërprerë. Ky është një burim i bereqetshëm. Ka thënë për të Pejgamberi, salall-llahu alejhi ve selem: “All-llahu e mëshiroftë umu Ismail, sikur të kishte lënë burimin zemzem, -apo ka thënë- sikur të mos e kishte mbledhur do të ishte bërë burim i përhapur” (sahih el-xhamia 8079).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here