Home Këshilla Trajtimi i Helicobacter Pylori-t me terapin e Kupave ( Hixhamen), mjaftê efektive...

Trajtimi i Helicobacter Pylori-t me terapin e Kupave ( Hixhamen), mjaftê efektive pêr një problem si ky!

0 views
0
SHARE

Trajtimi i Helicobacter Pylori-t me terapin e Kupave ( Hixhamen), mjaftê efektive pêr një problem si ky!

Helicobacter pylori është prezent në pothuajse gjysmën e popullatës së botës.

Shumica e njerëzve të infektuar me helikobakter Pylori nuk kanë simptoma , dhe nuk shfaqin kurrë probleme. 
Megjithatë H.pylori mundë të shkaktojë një sërë problemesh të traktit tretës,duke përfshirë ulçerën dhe në disa raste të rralla edhe kancerin e stomakut.
Deri më tani ende nuk është e qartë përse disa njerëz me H.pilori shfaqin probleme dhe disa jo!!

Simptomat më të shpeshta:

~Kapsllëk të shpeshta dhe diarre
~Urthvjellje
~Ashpërsia dhe dhimbje barku
~Të vjellura
~Alergji
~Tretje të dobët të produkteve të mishit
~Humbje e flokëve
~Shije të keqe dhe fryma e keqe (në mungesë të problemeve të dhëmbëve)
~Mbushje të shpejtë pasi të hahet
~Dhimbje periodike në stomak etj.

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi( Çertifikuar për Hixhame)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here