Home Këshilla Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

0 views
0
SHARE

Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

Shkaktaret e djegies së shputave:

Diabeti është shkaku kryesor që ndokon nē neuropati mirpo kemi edhe shkaktar te tjetrë të cilet ndikojnë në shfaqjen e ketij problemi shëndetësorë si:

– Semundja kronike e veshkave- uremia
– Mungesa e disa vitaminave si vitamina B,B12 dhe B6
– Abuzimi me alkool
– Hipertiroidizmi
– HIV-i
– Efektet anesore te medikamenteve si kimioterapia
– Helmimet nga metalet e renda(merkuri,arseni dhe plumbi)
– Inflamacjoni i enëve te gjakut
-Sarkoidoza
– Sëmundjet arteriale
– Mosqarkullimi i gjakut
– Hipertensjoni etj.

Pergatit inf. Qendresa Paqarizi ( e çertifikuar pēr Hixhame)

SHARE
Previous articleThuaje këtë 500 deri në 1000 hërë në ditë
Next articleNxehti i verës dhe flladi i Hixhames !
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here