Home Business Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

23
0
SHARE

Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

Deri 80% e njerëzve së paku njëherë në jetë kanë dhembje shpine, ndërsa te 14% e njerëzve dhembja iu zgjat më shumë se 2 javë. Këto dhembje janë shkak shumë i shpeshtë i trajtimit mjekësor dhe mungesës në punë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here