Home Këshilla Thuaje këtë 500 deri në 1000 hërë në ditë

Thuaje këtë 500 deri në 1000 hërë në ditë

0 views
0
SHARE

Kush e Madhëron Allahun me këtë përkujtim do të jet i mbrojtur nga Shejtani i mallkuar

Kush e Madhëron Allahun me këtë përkujtim do të jet i mbrojtur nga Shejtani i mallkuar.
La ilahe il-lall-llahu wahdehu la sherike leh, lehul mulku we lehul ḥamdu we huwe ‘ala kul-li shej’in ḳadir.
لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ، وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
(S’ka të adhuruar me të drejtë përveç Allahut, Një dhe të Pashoq. Vetëm Atij i përket sundimi dhe lavdia, dhe Ai është i Fuqishëm për çdo gjë!).
Pejgamberi (SalAllahu alejhi ve Selem) thotë: “Kush e thotë këtë njëqind herë në ditë, atij do t’i jepet shpërblimi sikur të ketë liruar dhjetë skllevër, do t’i shkruhen njëqind të mira, do t’i fshihen njëqind të këqija, atë ditë do të jetë i mbrojtur nga shejtani deri në mbrëmje dhe nëse e thotë në mbrëmje do të jetë i mbrojtur nga shejtani deri në mëngjes, dhe askush nuk ka bërë punë më të mirë se ky person, me përjashtim të atij që e ka thnë më tepër. (Buhariu dhe Muslimi).
Secili person që është i sprovuar me Sihr, Xhin apo Msysh, le ta thotë këtë dua sa më shpesh gjat ditës. Edhe pse do të ket mundim apo vështirsi, le ta thot 500 deri 1000 her gjat ditës.
Hoxhë: Eroll Nesimi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here