Home Këshilla Thuaj Zotit faleminderit…

Thuaj Zotit faleminderit…

0 views
0
SHARE

Muskujt e syri qe jane ndertuar per te fokusuar objektet levizin 100 000 here gjate dites. Ne nuk i themi ketyre muskujve qe tani levis dhe tani ndalo se levizuri, Por e gjitha kjo ndodhe ne formen e pavetedijshmes. Ashtu si edhe frymemarrja jone ndodhe ne menyre te pavetedijshme, edhe kur jemi zgjuar apo ne gjume. 

Sa e sa proçese te tjera ndodhin brenda organizmit tone te cilat behen ne forme te pavetedijshme. Ne kemi ne kontroll vetem veprimet e jashtme te trupit tone, ndersa se çfare ndodh brenda tyre, as qe e kemi idene. Aty eshte nje bote e pavetedijshme me miliarda procese brenda nje sekonde te vetme te cilat ne menyre te pa besueshme kontrollohen nga truri yne. Por qe truri yne, nuk na njofton fare per keto procese.

Ne jemi ne hije te te gjitha ketyre ngjarjeve, ngase nuk do te mund t’i rezistonim informacionit te tyre, sepse po t’i dinim, nuk do te kishim mundesi te jetonim edhe ne boten e jashtme edhe ne ate te brendshme, ngase do te ishte e pa mundur te funksionim ndermjet dy realiteve te ndryshme. Do te prekupoheshim shume rreth funksionimit te organizmit dhe do te shqetesoheshim per shendetin e tyre vazhdimisht. Prandaj ka qene meshira e Zotit te Gjithsise qe ka krijuar nje perde ndarese midis dy boteve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here