Home Këshilla Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.

484 views
0
SHARE

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.
Me lejen e Allahut kush e prktikon do te ket rezultate te mira. Linkat e ndegjimit te kuranit jan ket:

Sureja Jasin: https://www.youtube.com/watch?v=-gI1fWzHggA

Rukja per mesysh: https://www.youtube.com/watch?v=V3bILgp-LKw

Sureja Felek: https://www.youtube.com/watch?v=aqJQn1o1gZg

Rukja per siher: https://www.youtube.com/watch?v=HsKWOmWnj3Q

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here