Home Këshilla Te sherohemi nga cdo sy te keq (mesysh) dhe cdo magji me...

Te sherohemi nga cdo sy te keq (mesysh) dhe cdo magji me kete metode te lehte – Dita e 8-te

0 views
0
SHARE

Te sherohemi nga cdo sy te keq (mesysh) dhe cdo magji me kete metode te lehte – Dita e 7-te

Bindja ,nijeti ,perkushtimi dhe durimi jane celesat kryesore per te trimfuar ne problemet shpirterore te goditur nga keta faktore.Bindja qe do sherohesh me lejen e Zotit dhe qe vetem Zoti sheron dhe askush tjeter.Nijeti qe kur te recitosh (kendosh Kuran) te besh nijet per sherim.Perkushtimi per sherim pa nderprere ne vazhdimesi.Dhe durimi ne kete ceshtje, je i sprovuar duro me emrin e Zotit, dhe duro gjate procesit te sherimit.
LEXO suret el fatiha, ihlas ,felek,nas,tesbih doven dhe amener resulun 1 ore (te gjitha bashke 1 ore)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here