Home Këshilla Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete...

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti

0 views
0
SHARE

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti.
Ke mendime fiksive, iluzione,shenja te cmendurise shkaku dijes qe merres e te ngjashme . ( Te lutem degjoje kete sure cdo dite dhe mundesisht me shume se 1 here)

SHARE
Previous articleDuaja me rastin e frikës në gjumë
Next articleMOS U BËJ ROB I TË ARDHMES, PRITE SA TË VIJË
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here