Home Këshilla SURJA EN-NAS (sherim kunder vesveseve te shkaktuata nga xhinet dhe njerezit)

SURJA EN-NAS (sherim kunder vesveseve te shkaktuata nga xhinet dhe njerezit)

160 views
0
SHARE

SURJA EN-NAS

Bismil’lâhi Rrahmâni Rrahîm

 1. Kul eûdhu bi rabin nâs
 2. Melikin nâs
 3. Ilâhin nâs
 4. Min sherril uesuâsil hannâs
 5. El ledhî juvesuisu fî sudûrin nâs
 6. Minel xhinneti uen nâs

Kuptimi

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit!

 1. Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i njerëzve,
 2. Sundimtari i njerëzve,
 3. i Adhuruari (i vetëm me të drejtë) i njerëzve,
 4. nga sherri i djallit cytës që fshihet (pasi cyt)
 5. e që hedh dyshime në gjokset e njerëzve,
 6. (qoftë ai djall) prej xhindeve apo njerëzve!”

SHARE
Previous articleSURJA FELEK (surja per mbrojtje dhe sherim te xhelozise dhe magjise)
Next articleRukje per fat te keq
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here