Home Këshilla Simptomet qe tregojne qe mund te jesh i goditur nga mesyshi

Simptomet qe tregojne qe mund te jesh i goditur nga mesyshi

219 views
0
SHARE
Simptomet qe tregojne qe mund te jesh i goditur nga mesyshi.
Nuk eshte kusht te gjitha simptomet te ikeni, por here pas here mund te jete 1 simptome, ne raste tjera me shume se 1.
Por ka raste edhe qe te i kesh keto simptome dhe te mos jesh i goditur nga mesyshi.
Sido qe te jete leximi i sureve El fatiha , ihlas, felek ,nas ,tesbih dova,amener resulu, ed duha,inshirah kah 7 here ne dite (cdo dite do e lehtesonte gjendjen me lejen e Zotit.
Allahu eshte Mbrojtesi dhe Sheruesi i njerezve dhe xhineve.
Ndersa robit i mbetet qe t’i marre shkaqet,lutjet ,durimin dhe bindjen.
Allahu i jep sukses roberve te vet kur te doje dhe kujt te i doj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here