Home Këshilla Simptomat e Syrit të Keq

Simptomat e Syrit të Keq

245 views
0
SHARE

Simptomat e Syrit të Keq

  1. Problemet financiare
  2. Problemet sociale
  3. Problemet shëndetësore
  4. Probleme psikologjike
  5. Aksidentet e makinave ose fat i keq i përgjithshëm
  6. Sëmundjet që nuk mund të kuruar si kanceri, etj.
  7. Harresa në provime ose provime dështuese për studentët pavarësisht nga studimi
  8. Divorci ose probleme të tjera sociale
  9. Depresioni dhe humbja e vetëbesimit

SHARE
Previous articleRukje per mesysh vetem me suren Felek ( 6 ore)
Next articleBraktise pikëllimin dhe thuaj këtë lutje
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here