Home Këshilla “Sihri si shkaktarë i mosmbetjes shtatzanë apo abortit

“Sihri si shkaktarë i mosmbetjes shtatzanë apo abortit

8 views
0
SHARE

“Sihri si shkaktarë i mosmbetjes shtatzanë apo abortit”

Përveq anomalive shëndetsore, femra mundet të mos mbetet shtatzanë apo të abortoj edhe për shkak të:
sihrit,xhindit ne trup,syrit te keq,hasedit.
Femrat të cilat nuk munden te mbesin shtatzanë e që kanë sihër i kanë këto probleme:
1.Dhimbje në fundin e barkut
2.Dhimbje në fundin e shpindës
3.Dhimbje lukthi
4.Kokëdhimbje
5.Nervozë

-Te shumica e femrave para abortit shohin ëndrra te këqia sikur se po ja mbysin beben,ose edhe duke i kërcënuar me fjalët:
“ti asnjëher nuk ki me pas fëmijë”

-Nëse i keni keto simptoma bëni rukje vetës ose le t’ju bojnë të tjerët.

Rukje me Kuran, Hoxhë Hajrullah Aliu

SHARE
Previous articleÇ’është Sihri i dashurise ?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here