Home Këshilla Sigurohu a je i goditur me sy te keq (dhe smire) me...

Sigurohu a je i goditur me sy te keq (dhe smire) me kete rukje

0 views
0
SHARE

Sigurohu a je i goditu me sy te keq (dhe smire) me kete rukje
Degjoje cdo dite me kufje dhe qetesi maksimale ( mundesisht sy mbyllur)

SHARE
Previous articleMos…! Ajo që kaloi, mbaroi
Next articleShpirti mërzitet
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here