Home Këshilla Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme?

Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme?

0 views
0
SHARE

Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme? (Kur ka dicka dyshimte ne pijet te gazuara )

Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me`a-ismihi shej`un fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiّul- alim.

Me emrin e All-llahut pranë emrit të të Cilit nuk bën dëm asgjë në tokë e as në qiell, Ai që dëgjon shumë dhe di çdo send.

Shpresoj qe e kuptoni …

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ruqyah for Pepsi, Cola etc

Gepostet von Nuruddin Al Indunissy am Donnerstag, 12. April 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here