Home Këshilla Shfrytëzoni pesë gjëra para pas të tjerave: shëndetin para sëmundjes

Shfrytëzoni pesë gjëra para pas të tjerave: shëndetin para sëmundjes

0 views
0
SHARE

Buzëqesh ,sepse ti gëzon shëndet të plotë. Gjersa ka të atillë që janë të sëmurë, shpresojnë shërimin dhe do ta paguanin shëndetin me çmimin më të lartë.

“Shfrytëzoni pesë gjëra para pas të tjerave: shëndetin para sëmundjes…”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

SHARE
Previous articleTi Mund Të Bëhesh Gruaja Më e Lumtur Në Botë
Next articleLutje për t’u mbrojtur nga syri i keq
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here