Home Këshilla Shërimi për ishijas

Shërimi për ishijas

0 views
0
SHARE

Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Shërimi për ishijas është bishti i deles së shkretëtirës i shkrirë dhe i ndarë në tri pjesë, secila pjesë merret në esull tre ditë pandërprerë.”

Tirmidhi në Sahi el-Xhami nr. 3713. Sahi sipas Imam Albanit në Silsilat-ul-Ahadith es-Sahihah nr 1899.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here