Home Këshilla Sherimi i spondiliatrozes me hixhame

Sherimi i spondiliatrozes me hixhame

0 views
0
SHARE

Sherimi i spondiliatrozes

Keto jane pikat e vendosjes se kupave per semundjen e spondiliatrozes. Ajo eshte nje semundje e vertebrave te cervikales C3 C7 dhe shtangosjes se muskujve te qafes si dhe te vertebrave L4 L5.Eshte nje semundje e cila kurohet me kete metode si dhe me ferkim te lehte me vaj ulliri dhe spec djeges, Kjo duhet te perseritet dhe inshallah ka rezultate te shkelqyera qe nuk arrihen me asnje mjekim tjeter. Jane kuruar shume paciente me kete metode dhe kane dale te kenaqur. Ne te ardhmen kete flete do ta kokretizojme me fotografi te pacienteve te semure duke ju bere hixhamen ne keto pika.

hixhame

SHARE
Previous articleNxehti i verës dhe flladi i Hixhames !
Next articleCaktimi dhe kësmeti gjithçka çka duhesh t’a dish
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here