Home Këshilla Shërim me Kur’an nga Kanceri- Shejh Halid Ibrahim El Hibshi

Shërim me Kur’an nga Kanceri- Shejh Halid Ibrahim El Hibshi

0 views
0
SHARE

Shërim me Kur’an nga Kanceri
Shejh Halid Ibrahim El Hibshi

SHARE
Previous articleShërimi me lejen e Allahut nga magjia, mësyshi dhe mesi 
Next articleNoti dhe rendesia e tij për organizëm!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here