Home Këshilla Shërim me dhe dhe me pështymë

Shërim me dhe dhe me pështymë

0 views
0
SHARE

Aishja r.a. tregon se i Dërguari i Allahut a.s. këndonte për rukja këtë dua:

“Bismil-lah, Turbetu erdina, bi riikati ba’dina jnshfa sekiimuna bi idhni rabbina – Me Emrin e Allahut. Dheu i tokës sonë dhe pështyma e disave prej nesh i shërojnë të sëmurët tanë, me Lejen e Zotit tonë.” (5746)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here