Home Këshilla Senaja dhe senuti (ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes)

Senaja dhe senuti (ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes)

149 views
0
SHARE

Senaja
Ka thënë Profeti Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të): Përdoreni sa më shumë senanë dhe senutin sepse ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes. Transmeton: Ibën Maxhe, e beri hadithin hasen (të mirë) Shejkh Nasurudin El-Albani në sahihun e tij (sahihul xhamij). Numëri i hadithit 4067.
Senut
Ka thënë Profeti Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të): Përdoreni sa më shumë senanë dhe senutin sepse ne to ka ilaçe për çdo sëmundje përveç vdekjes. Transmeton: Ibën Maxhe, e beri hadithin hasen (të mirë) Shejkh Nasurudin El-Albani në sahihun e tij (sahihul xhamij). Numëri i hadithit 4067.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here