Home Këshilla Sëmundjet që shërohen nëpërmjet hixhames janë

Sëmundjet që shërohen nëpërmjet hixhames janë

0 views
0
SHARE

Sëmundjet dhe gjendjet e ndryshme që shërohen nëpërmjet hixhames janë: Dimbjet e kokës, migrena, depresioni, stresi, pagjumësia, dhimbjet raumatike me origjina të ndryshme si: dhimbjet e qafës, shpinës, belit, hipertensioni, venat varikoze, nervi Shiatik ose Ishiazi, dhimbjet dhe ënjet e gjurit, mos përqendrimi në punë apo në shkollë, sëmundjet e harresës, urinimin natën, problemet psikologjike të ndryshme,zhurmat në vesh, humbjen e ekuilibrit nga ndryshimet e lartësive, kapsllëku dhe barkëqitja, sëmundjet e prostates, sindromat e njerzve të zyres, (stresi, dhimdjet muskoartikulare, harresat, mospërqendrimi dhe nervozizmi).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here