Home Edukim Selman Audes i është rikthyer shëndeti, familja e tij lejohet për vizitë

Selman Audes i është rikthyer shëndeti, familja e tij lejohet për vizitë

0 views
0
SHARE

Që nga hera e parë që u arrestua disa muaj më parë, familja Shejh Selman Aude mund ta vizitojë atë në burgun Dhahban të qytetit të Xhiddes. Mediat kanë lajmruar pas postimit nga djali i tij Abdullahi se Shejh Selmani është mirë, me shëndet të fortë dhe energji pozitive si zakonisht dhe ajo që ishte e keqe ka kaluar nga ai.

Sheikh Selman Aude ka probleme serioze që nga koha e burgimit e kjo mund të vie si pasojë e keqtrajtimit që kalon në burg. Kushtet në të cilat gjendet ai u mendua se vdiq, por ai është mirë dhe falënderimi i takon Allahut./KohaIslame.com/

Allahu e liroftë këtë dijetar që të kthehet pranë gjirit të xhematit me këshillat e ëmbla të tij!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here