Home Këshilla Rukje relaks kunder semundjeve,mesyshi (hasedit) dhe magjise

Rukje relaks kunder semundjeve,mesyshi (hasedit) dhe magjise

82 views
0
SHARE

Rukje relaks kunder semundjeve,mesyshi (hasedit) dhe magjise
Degjoje cdo me qetesi dhe me bindje se Allahu eshte Sheruesi,ndersa degjimi vetem shkak.
Per me teper kontaktoni ndonje hoxhe apo musliman qe ben rukje sipas fese Islame.

SHARE
Previous articleLutje për tu mbrojtur nga e keqja
Next articleShërimi është në 3 gjëra
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here