Home Këshilla Rukje per rehati (qetesi) psikologjike

Rukje per rehati (qetesi) psikologjike

0 views
0
SHARE

Rukje per rehati (qetesi) psikologjike
Degjoje cdo dite pas namazeve ditore
Per me teper kontaktoni
+38645 951 377
+38649 757 752

+386 49 591 262

SHARE
Previous articleO Zoti im, më jep shëndet
Next articleRukje e fuqishme kunder harreses dhe memories se dobet
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here