Home Këshilla Rukje per probleme martesore ( problemeve te cifteve apo mosmartese)

Rukje per probleme martesore ( problemeve te cifteve apo mosmartese)

0 views
0
SHARE

Rukje per probleme martesore ( problemeve te cifteve apo mosmartese)
Degjoje cdo dite pas namazeve ditore
Edhe gruaja edhe burri duhet ti degjojne

SHARE
Previous articlePerse i gjej teshat e Prera apo me Gjak?
Next articleRukje per martese
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here