Home Këshilla Rukje per mesysh vetem me suren Felek ( 6 ore)

Rukje per mesysh vetem me suren Felek ( 6 ore)

146 views
0
SHARE

Rukje per mesysh vetem me suren Felek ( 6 ore)
Degjoje cdo dite sipas mundesise

SHARE
Previous articleMjaltë Shtim Peshe HONEY MEDINA
Next articleSimptomat e Syrit të Keq
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here