Home Këshilla RUKJE PER FEMIJE

RUKJE PER FEMIJE

119 views
0
SHARE

RUKJE PER FEMIJE
Rukje per msysh
Rukje per sherim
Rukje per qetsim
Rukje per gjum te qete

SHARE
Previous articleBrenga dhe mërzia
Next articleDuaja e ankthit dhe stresit është
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here