Home Këshilla Rukje per fat te keq

Rukje per fat te keq

107 views
0
SHARE

Rukje per fat te keq

SHARE
Previous articleSURJA EN-NAS (sherim kunder vesveseve te shkaktuata nga xhinet dhe njerezit)
Next articleLutje para gjumit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here