Home Këshilla Rukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe trupore

Rukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe trupore

93 views
0
SHARE

Rukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe trupore

Lexo cdo dite me nijet sherimi per cdo semundje dhe pas saj bej lutje

SHARE
Previous articleSimptomat e sihrit të ndarjes:
Next articleSherim dhe qetesim me Kuran ! Ajetet e sherimit dhe qetesimit !
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here