Home Këshilla Rukje kunder magjise se cmendurise (kontrollit te mendjes)

Rukje kunder magjise se cmendurise (kontrollit te mendjes)

119 views
0
SHARE

SHARE
Previous articleLutje te mrekullueshme kunder te keqes
Next articleBrenga dhe mërzia
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here