Home Këshilla Rukje e fuqishme per sherim dhe pastrimin e trupit dhe shtepise nga...

Rukje e fuqishme per sherim dhe pastrimin e trupit dhe shtepise nga energjia negative

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme per sherim dhe pastrimin e trupit dhe shtepise nga energjia negative

Degjoje cdo dite pas namazeve ditore …

SHARE
Previous articleSi të jem ambicioz dhe të ëndërroj
Next articleSi të jetosh i lumtur?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here