Home Këshilla Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare...

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate punes)

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate punes,etj)
Nese keni probleme te kesaj natyre dhe shkaktare eshte hasedi,mesysh,sihri apo shejtanet atehere kjo eshte per ty.

Degjoje cdo dite me kufje me zemer ,bindje se Zoti eshte Sheruesi.
Degjoje me kufje ne qetesi, mundesisht sy mbyllur.

SHARE
Previous articleShërimi i sihrit me gjethe sena dhe sidër
Next articleKy gjum (kajlulja), rinovon fuqine mendore dhe trupore
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here