Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder sihrit te vrasjes (keni mendime vetvrasese, enderra qe...

Rukje e fuqishme kunder sihrit te vrasjes (keni mendime vetvrasese, enderra qe po ju vret dikush e dicka te ngjashme)

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder sihrit te vrasjes (keni mendime vetvrasese, enderra qe po ju vret dikush e dicka te ngjashme)

SHARE
Previous articleDhikri i mëngjesit dhe mbrëmjes
Next articleMos u mërzit! Thuaji jo mërzitisë!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here