Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder sihrit qe ju ka bere nga fqinjet (komshinjte)

Rukje e fuqishme kunder sihrit qe ju ka bere nga fqinjet (komshinjte)

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder sihrit qe ju ka bere nga fqinjet (komshinjte)
Degjoje cdo dite me shume se 3 here ne dite (pas cdo namazi me e mire)

SHARE
Previous articleKërkimi i mbrojtjes
Next articleRukje e fuqishme kunder sihrit ne koke
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here