Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder magjise qe shkakton frike dhe ankth

Rukje e fuqishme kunder magjise qe shkakton frike dhe ankth

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder magjise qe shkakton frike dhe ankth

Degjojeni cdo dite pas namazaeve dite (minimumi 5 here ne dite)

SHARE
Previous article7 shërimet Profetike që cdo musliman patjetër duhet t’i dijë
Next articleThuaje kete lutje kunder djajve
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here