Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder magjise me uje te xhenazes (te te vdekurit)

Rukje e fuqishme kunder magjise me uje te xhenazes (te te vdekurit)

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder magjise me uje te xhenazes (te te vdekurit)

Degjoje cdo dite pas namazeve ditore (minimumi 5 here ne dite)

Per me teper konsultohuni me ndonje hoxhe apo musliman te mire qe ben rukje.

SHARE
Previous articleGuta Lindore: Çfarë po ndodh dhe pse
Next articleSëmundjet e zemrës dhe mjalti
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here