Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder magjise kabalistike (kabala)

Rukje e fuqishme kunder magjise kabalistike (kabala)

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder magjise kabalistike (kabala)

 

SHARE
Previous articlePjesët e trupit ku bëhet hixhami
Next articleRefleksologjia kurrizore në terapinë Hixhame
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here