Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder harreses dhe memories se dobet

Rukje e fuqishme kunder harreses dhe memories se dobet

0 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder harreses dhe memories se dobet

Degjoje cdo dite pas namazeve ditore
Per me teper kontaktoni
+38645 951 377
+38649 757 752

+386 49 591 262

SHARE
Previous articleRukje per rehati (qetesi) psikologjike
Next articleRukje kunder magjise se cmendurise
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here