Home Këshilla Rukje e fuqishme kunder ejakulimit te parakohshem ( per ciftet)

Rukje e fuqishme kunder ejakulimit te parakohshem ( per ciftet)

103 views
0
SHARE

Rukje e fuqishme kunder ejakulimit te parakohshem ( per ciftet)
Degjoje cdo dite para namazeve ditore deri ne sherim te plote , per me teper kontaktoni ndonje hoxhe a musliman qe ka njohuri per rukje.

SHARE
Previous articleMisvaku është brushë ideale natyrale për dhëmbë
Next articlePrej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here