Home Këshilla Robit i cili bën hixhame i pastrohet gjaku, forcohet boshti kurrizor dhe...

Robit i cili bën hixhame i pastrohet gjaku, forcohet boshti kurrizor dhe i mprehet shikimi

0 views
0
SHARE

Ibn Abbasi raduAllahu anhu transmeton se Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ue selem ka thënë:
”Robit i cili bën hixhame i pastrohet gjaku, forcohet boshti kurrizor dhe i mprehet shikimi.”
”Sa rob i mirë është haxhami (Mjeku Hixhamist),e pastron gjakun e keq, lehtëson boshtin kurrizor dhe e kullon të pamurit”.

SHARE
Previous articleQumeshti i devese dhe urina e tyre,ilaç ?
Next articleSufizmi, lindja dhe evoluimi i tij
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here