Home Edukim Restoranti në Kuvajt fut mish derri në meny…menjëherë mbyllet

Restoranti në Kuvajt fut mish derri në meny…menjëherë mbyllet

0 views
0
SHARE

Ministria e Tregtisë në Kuvajt ka mbyllur restorantin që pas inspektimit kanë vërejtur se ata ofrojnë mish derri në meny.

Në një vend ku gjykohet me sheriat, mishi i derrit është i ndaluar në mënyrë kategorike.
Mishi i derrit dhe ushqime të tjera që lidhen me mishin e derrit janë gjetur gjatë inspektimit dhe janë dërguar për ekspertizë në laborator.

Restoranti është mbyllur menjëherë dhe pronarët e tij do të përballen me pasojat e shkeljeve ligjore./KohaIslame.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here