Home Këshilla Recitoje (apo degjoje)kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite...

Recitoje (apo degjoje)kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar

0 views
0
SHARE

Recitoje kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar
Degjoje kete ajet me dhjetera here ne dite

Translation: In the name of Allah, the most Beneficent, the most Merciful “Or do they envy people for what Allah has given them from His bounty? For we gave the Book and wisdom to the family of Abraham, and we gave them a great kingdom.”

A u kanë zili atyre njerëzve për atë që All-llahu u dha nga mirësitë e Tij? Ne u patëm dhënë pasardhësve të Ibrahimit librin e sheriatin dhe u patëm dhënë atyre pushtet të madh.

SHARE
Previous articleThuaj Zotit faleminderit…
Next articleVendet ku kryhet hixhameja
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here