Home Edukim Prokuroria kërkon paraburgim për Xhabir Zharkun

Prokuroria kërkon paraburgim për Xhabir Zharkun

26 views
0
SHARE

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin se ka paraqitur kërkesë në Gjykatën Themelore në Ferizaj për caktimin e masës së paraburgimit kundër Xhabir Zharkut që u arrestua mbrëmë nga Policia e Kosovës

Sipas kërkesës së Prokurorisë të dorëzuar në Gjykatën Themelore në Ferizaj, ekziston dyshimi i arsyeshëm se i pandehuri Xh.Zh., me datë 23 tetor 2008 në Kaçanik dhe më 10 Shkurt 2010, si person zyrtar- Kryetar i Komunës së Kaçanikut, me qëllim të përfitimit të kundërligjshëm të dobisë pasurore për organizatën e biznesit dhe shkaktimit të dëmit të Komunës së Kaçanikut, ka shpërdoruar pozitën e tij zyrtare, me të cilën do të kryente veprën penale ˝Shpërdorimi i pozitës zyrtare ose i autorizimit˝ nga neni 339 parargafi 1 lidhur me paragrafin 3 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

SHPËRNDAJE

http://mesazhi.com/prokuroria-kerkon-paraburgim-per-xhabir-zharkun/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here