Home Këshilla Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

72 views
0
SHARE

Prej lutjeve kur dikujt i ngushtohet dunjaja!

O Mbikëqyrës i Përhershëm e i Përjetshëm, nuk ka Zot tjetër përveç Teje, me Mëshirën Tënde të kërkoj ndihmë!
Zoti ynë, ne jemi në nevojë të Mëshirës Tënde, mos i lër çështjet në dorën time sado të vogla të jenë ato, përmirësomë mua dhe jetën time në përgjithësi, s’ka Zot përveç Teje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here